DENİZLİ / BEYAĞAÇ - Beyağaç Anadolu İmam Hatip Lisesi

Beyağaç Anadolu İmam Hatip Lisesi

Zafer Mah. Sağlık Ocağı Cad. No7 Beyağaç/Denizli
Vizyon
Bilimsel değişim ve gelişimin öncüsü olan, teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilen, insanlığın sorunlarının bilincinde olan, bir ayağı kendi değerlerinde sabit olup diğer ayağıyla tüm dünyayı anlayabilme potansiyeline sahip; yaşama ve yaşatmaya odaklı, toplumsal dönüşümün öncüsü ve başarıyı kendine şiar edinmiş gençler yetiştiren öncü bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yüksek öğrenime hazırlamak; Üniversitelerimizin ilahiyat fakültelerini en iyi derecelerle kazanabilecek ve eğitimini iyi bir şekilde sürdürebilecek alt yapıya sahip öğrenciler yetiştirmek; İslâm dininin inançları, ibadet ve ahlâk esasları ile ilgili işleri yürütmek, din konusunda toplumu aydınlatmak ve ibadet yerlerini yönetmek amacıyla kurulan Diyanet İşleri Başkanlığımızda görevlendirilecek nitelikleri haiz din görevlileri yetiştirmektir. Yükümüzün ağır olduğunun farkındayız. Bu yola sabırla, tahammülle, ibadet aşk ve vecdiyle girdik ve devam etme azmindeyiz.
İngilizce-Arapça
Ulaşım
Beyağaç merkez - Denizli otogar arasında çalışan Beyağaç Koop minübüs hattıyla sağlanmaktadır.
Denizli
Okulumuz ilçe merkezindedir.İl merkezine uzaklığı 96 Km´dir